thomas om megOm Thomas Bull Enger

På denne siden kan du få være med å se hva jeg holder på med på fritiden. Jeg er ingen verdensmester. Men digger veldig å være på tur året rundt, se skog og fjell, vær og vind. Oppleve høsten på sitt vakreste, vinteren på sitt barskeste, våren på sitt fineste og sommeren på sitt varmeste.

FFikk min første egen fuglehund i 1986. Det var en strihåret vorsteher. I 1990 fikk jeg min første gordonsetter og siden har det blitt flere av dem samt flere engelsksettere og norsk elghund grå.

Har siden 1997 drevet eget oppdrett av gordonsettere, og siden 2014 det også vært oppdrett av engelsk settere. Jakter det meste av små- og storvilt hvert år. Rype, skogsfugl, ender, gås, duer, elg, hjort, bever, rev, hare og rådyr jaktes det på hvert år. Men det er rype-, skogsfugl- og elgjakten som står aller sterkest. Starter på jaktprøver på fjellet høst og vinter. Tidligere også startet på skog- og lavlandsprøver. Har blant annet vært med på å vinne NM lag høyfjell, vært finalist NM høyfjell individuelt, ført egen hund frem til Norsk Jaktchampionat samt en rekke førstepremier på fjell, skog og lavland både med egne og andre sine hunder. Har også fått oppdretterpris og utmerkelser ifbm årets hund o.l. Er utdannet dressurinstruktør av FKF (fase 1-1992, fase 2-1997), samt autorisert el-bånd bruker i aversjonsdressur (2001). Andre interesser enn hunder, jakt og friluftsliv er ski, sykling og skyting.

Naturopplevelsene ligger alltid i bunn på alle turer og opplevelser. Hundene er alltid med meg på tur. Jeg utsetter meg gjerne for regn, snø, storm og kulde for å ha noen fine opplevelser. Utrolig hvor mange fine turer det er hvert år uansett når, hvor, hvordan, vær, vind og årstid. Naturopplevelsene er aldri langt unna. Lengter alltid til neste tur!
Jeg drømmer om å få være tilstede og få oppleve, drømmer om flotte soloppganger og solnedganger, drømmer om neste tur og neste jakt. Ville aldri kunne være lykkelig uten fjellet og skogen. For hver dag, hver time, hvert minutt som går, er det kortere til neste tur.

Jeg digger å være på tur! Jeg digger å være på jakt!
Hilsen Thomas

 


s5 logo

Søndre Eggevei 4
3404 Lier

 
922 64 939